Batoane Cu Mere Caramel
Caramel Apple baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, caramele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Batoane Cu Mere Caramel, și Caramel Apple Baruri I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă zahărul brun, untul și scurtarea într-un castron mare. Se amestecă 1 3/4 căni de făină, ovăzul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Rezervați 2 căni de amestec de ovăz; apăsați amestecul de ovăz rămas în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Aruncați merele și 3 linguri de făină; se întinde peste amestec în tigaie.
Încălziți caramelele la foc mic, amestecând ocazional, până se topesc; se toarnă uniform peste mere.
Se presară cu amestec de ovăz rezervat; apăsați ușor.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu și merele sunt fragede. Pentru 36 de bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri în timp ce este cald. A se păstra acoperit la frigider.