Barnum Bratwurst pâine cu Choucroute tambur

Barnum Bratwurst pâine cu Choucroute tambur
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 89 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bratwurst la grătar, făină de pâine, choucroute tumble și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă Și Curcan Tambur, Gegrillte Bratwurst (Bratwurst La Grătar), și Salată Taos Tumble pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, zahărul și apa în vasul unui mixer electric; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 3 căni de făină și următoarele 3 ingrediente în castron și bateți la viteză mică, folosind atașarea cârligului de aluat, 2 minute. Adăugați treptat mai multă făină până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și să tragă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic înmuiată; frământați 8 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic, adăugând făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă pentru a acoperi partea superioară a aluatului. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Tăiați fiecare bucată de aluat uniform în 4 bucăți; modelați fiecare bucată în ovale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Așezați la 2 centimetri distanță pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se serveste cu bratwurst la gratar si Choucroute tambur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista