Bare de morcov este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, nuci, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Bare De Tort De Morcovi, Teddy Morcov Baruri, și Bare De Tort De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, morcovii, condimentele, stafidele, apa, sucul de portocale și untul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Morcov
Stafide
Unt
Condimente
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul într-un castron mare și se răcește până la călduț.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare în amestecul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se amestecă bine și se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare iese curată.