Bare de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă

Bare de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă
Bare de dovleac-condimente cu glazură de brânză cremă este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 49. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei vegetal, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cupcakes cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat, uleiul și dovleacul cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
StafideStafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și barele izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Răspândirea glazurii peste bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
7
Se presară cu nuci. Pentru bare, tăiați în 7 rânduri cu 7 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții49
Scor De Sănătate1
Revista