Barele de brânză cremă de dovleac durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 172 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, cremă de brânză, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 41 de fani. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bare De Brânză Cremă De Dovleac, Bare De Dovleac Cu Brânză Cremă, și Bare De Brânză Cremă De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker și zahărul; se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos a unui 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Spray De Gătit
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Într-un castron mare, bateți brânzeturile cremă și zahărul până se omogenizează. Bateți în dovleac, făină, condimente de plăcintă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți la 325 de minute pentru 35-45 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Tăiați cheesecake-ul în 20 de bare; acoperiți fiecare cu o jumătate de nucă.
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.