Banana Splitsville
Banana Splitsville ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 1103 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de mare. Încearcă Gluten gratuit Bananan fulgi de ovăz Briose cu banane nuci Cheerios, Gluten gratuit Bananan fulgi de ovăz Briose cu banane nuci Cheerios, și Boozy Banana nuc Briose {cu banane Chobani iaurt grecesc!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea și puneți-l la foc mare. De îndată ce zahărul s-a dizolvat, încălziți termometrul sub apă caldă de la robinet (pentru a preveni șocul termic) și atașați-l pe partea laterală a tigaiei, asigurându-vă că becul este complet scufundat. Nu amestecați amestecul și nu agitați tigaia în această etapă.
Când amestecul atinge 230 de grade, reduceți căldura la mediu și lăsați zahărul să se coloreze treptat. Pe măsură ce temperatura se apropie de 300 de grade, culoarea va începe să se transforme în chihlimbar. În acest moment, este sigur să rotiți ușor tigaia pentru a ajuta la distribuirea uniformă a căldurii. Pe măsură ce caramelul se îndreaptă spre 340 de grade, va ajunge la o culoare chihlimbar profundă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet cu o lingură de metal, lăsând-o să se răcească până când caramelul cade din lingură într-un curent solid, ca o sfoară. Când o face, este timpul doodad.
Formați doodads ținând lingura de 12 până la 16 inci peste caramel și stropind modelele de pe pergament. (Sugestie: lăsați lingura să se descarce în tigaie câteva secunde înainte de a încerca doodad. Acest lucru va permite un flux mai îngust.) Mișcările rapide înainte și înapoi sau mișcările laterale sunt cele mai bune. Totul este în încheietura mâinii. Lăsați doodads să se răcească timp de 15 minute, apoi îndepărtați hârtia (nu invers). Stivați într-un recipient etanș cu hârtie de ceară între fiecare bucată.
După ce ați făcut 15 până la 20 de doodads, ar trebui să aveți suficient caramel rămas pentru a trece la faza de sos. Așadar, readuceți caramelul rămas la foc mediu și continuați să gătiți până când vedeți primul semn de fum. Scoateți imediat de pe foc și adăugați crema, dintr-o dată, la lungimea brațelor. (Va fierbe furios.) Odată ce amestecul se calmează, reveniți la foc mediu și fierbeți încă 3 minute, amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei, se trece la sticla squirt și se dă la frigider până la o săptămână.
Pentru a face bananele brulee, împărțiți bananele (curățați-le) și frecați-le în zahăr pentru a acoperi bine.
Îndepărtați coaja și puneți-o pe raftul de răcire peste mai multe straturi de folie. (Nu încercați acest lucru pe masa din sufragerie. Puneți-vă ochelarii de protecție și aprindeți torța. Țineți torța astfel încât chiar vârful flăcării să atingă abia banana și mișcați-vă rapid înainte și înapoi până când zahărul se topește, devine maro și bule. De îndată ce arată ca caramel, mergi mai departe. Știi că ai luat-o în jos atunci când o foaie solidă, ca sticla de aur (nici o granulație) a format pe banana.
Pentru a face împărțirea (ca să spunem așa), stropiți un model de sos de caramel pe o farfurie răcită, acoperiți cu 4 bucăți de banane (stil Lincoln log), acoperiți cu înghețata la alegere (ne place vanilia noastră piersică de la Churn Baby Churn) și, în cele din urmă, un doodad.