Banana-Nut Cr Inktime Caramel
Banana-Nut Cr caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ați evaporat lapte degresat, extract de vanillan, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Ananas caramelizat și Caramel Creme cu înghețată Bananan, Caramel sărat banane Tatins cu CR oktime fra oktiche înghețată, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați zahărul granulat și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți până la aur (aproximativ 4 minute). Imediat se toarnă în 4 (6-uncie) ramekins sau custard cupe acoperite cu spray de gătit, înclinarea fiecare ceașcă rapid până caramelizat straturi de zahăr partea de jos a Cupei. Pune deoparte.
Combinați banana și următoarele 6 ingrediente (banana prin ouă), amestecând bine cu un bici. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă preparate.
Puneți căni într-o tigaie pătrată de 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și răsturnați-o pe farfurii.
Stropiți oricare dintre siropul caramelizat rămas peste cremă. Se acoperă cu nuci pecan prăjite, dacă se dorește.