Banana-Nut Cr Inktime Caramel

Banana-Nut Cr Inktime Caramel
Banana-Nut Cr caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ați evaporat lapte degresat, extract de vanillan, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Ananas caramelizat și Caramel Creme cu înghețată Bananan, Caramel sărat banane Tatins cu CR oktime fra oktiche înghețată, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați zahărul granulat și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți până la aur (aproximativ 4 minute). Imediat se toarnă în 4 (6-uncie) ramekins sau custard cupe acoperite cu spray de gătit, înclinarea fiecare ceașcă rapid până caramelizat straturi de zahăr partea de jos a Cupei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați banana și următoarele 6 ingrediente (banana prin ouă), amestecând bine cu un bici. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(carton Bloc)(carton Bloc)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Puneți căni într-o tigaie pătrată de 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și răsturnați-o pe farfurii.
9
Stropiți oricare dintre siropul caramelizat rămas peste cremă. Se acoperă cu nuci pecan prăjite, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista