Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura florentină marinată cu balsamic și rozmarin. Această rețetă servește 4 și costă 7,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1057 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Balsamic și rozmarin-friptură florentină marinată, Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola, și Friptură De Fustă Marinată Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă robustă, combinați oțetul cu 1/2 cană de ulei de măsline și rozmarin.
Adăugați friptura, sigilați punga și dați-o la frigider peste noapte, întorcând punga de mai multe ori.
Preîncălziți cuptorul la 425 și aduceți friptura la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie pentru grătar.
Scoateți friptura din marinată și condimentați cu sare și piper. Frecați partea cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți la foc moderat până când se carbonizează frumos în partea de sus și de jos, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de aproximativ 30 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în filet (secțiunea Mai mică) înregistrează 12
Alternativ, construiți un foc pe o parte a unui grătar cu cărbune sau aprindeți un grătar cu gaz. Grătiți friptura la foc moderat timp de 5 minute pe fiecare parte.
Transferați friptura pe partea rece a grătarului, închideți capacul și gătiți timp de 30 de minute mai mult.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați friptura peste cereale și serviți imediat.