Baie Fierbinte De Parmezan-Anghinare

Baie Fierbinte De Parmezan-Anghinare
Fierbinte parmezan - Anghinare Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 35 de porții cu 68 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de inimi de anghinare, maioneză mayo adevărată, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați primele 4 ingrediente.
3
Lingura în caserola superficială pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se acoperă cu roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista