Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de porumb fierbinte. O porție conține 419 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ardei iute, parmezan, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o farfurie de caserolă de 9 - 13 - pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
3
Într-un castron mediu, amestecați porumbul, chilele, brânzeturile și maioneza până când sunt complet combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Iute
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți amestecul în vasul de caserolă pregătit și coaceți, neacoperit, până la bule în jurul marginilor, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
5
Serviți scufundarea caldă din cuptor cu chipsuri de porumb.