Baie De Oaie În Stil Kentucky

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Scufundarea de oaie în stil Kentucky ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de oțet de cidru de mere, suc de lămâie, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kheema Shahzada: carne de oaie carne tocată stil Mughlai, Curry de oaie cu lapte de nucă de cocos – înăbușit – stil Kerala, și Curry de oaie al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă, sosul Worcestershire, oțet, zahăr brun, suc de lămâie, ienibahar, praf de usturoi, praf de ceapă, 1 1/2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe 5 minute.
Fotografie de Andrew Purcell