Baie De Ceapă-Slănină
Ceapa-Bacon Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, slănină, garnitură: arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Bacon Ranch Porumb Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârful verde închis al prazului.
Tăiați pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curentă rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul; feliați subțire prazul.
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie. Crumble bacon.
Saut ceapa și prazul în picături fierbinți 15 minute sau până când sunt fragede și aurii.
Se amestecă împreună amestecul de ceapă, slănină, cremă de brânză, smântână și sare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Tăiați aproximativ 1/2 până la 1 inch din partea de sus a dovlecelului; îndepărtați și aruncați semințele.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Așezați dovleceii, tăiați partea în jos, în tigaie și gătiți 3 până la 5 minute sau până când partea tăiată este maro aurie și caramelizată.
Serviți dip în squash cu chipsuri asortate.