Bacon-Swiss aruncat salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 484 calorii, 17g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, mazăre, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon-Salată Elvețiană Aruncată, Salată Elvețiană Aruncată, și Salată Elvețiană De Caju.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza, zahărul, sarea și piperul. Într-un castron mare de salată, stratificați o treime din verdeață și o treime din amestecul de maioneză, ceapă, mazăre și brânză. Repetați straturile de două ori. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, adăugați slănina și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită