Bacon Cartofi copți de două ori
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, cartofii copți cu bacon de două ori ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Pentru 84 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 2. O porție conține 420 de calorii , 14 g de proteine și 23 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, lapte și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 46% . Rețete similare includ cartofi dulci cu unt brun de două ori copți , cartofi copți de două ori și limba de bou de două ori fierte .
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375° timp de 1 oră sau până când sunt fragezi. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire.
Într-un castron mic, zdrobiți pulpa cu unt. Se amestecă laptele, baconul, ceapa, arpagicul, sare, piper și 1/3 cană brânză. Se pune în coji de cartofi. Acoperiți cu brânză rămasă.
Se aseaza pe o tava de copt.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.