Baba Luba ' s Banitsa (plăcintă cu spanac)

Baba Luba ' s Banitsa (plăcintă cu spanac)
Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de unt, margarină, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză De Capră Cu Căpșuni Banitsa, Baba cu rom, și Baba Ganoush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Folosind ambele mâini, stoarceți cât mai mult lichid din spanac. (Excesul de lichid va face banitsa ud.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați într-un castron mare.Topiți untul și margarina într-o cratiță mică la foc mic; pus deoparte.Clătiți feta sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Tăiați-l în zaruri mici, apoi zdrobiți-l ușor cu spatele unei furculițe pentru a-l sfărâma mai departe.
4
Adăugați-l în castronul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Așezați filoul pe o suprafață de lucru. Folosind o perie de patiserie, periați întreaga suprafață a unei foi de copt cu margini de 12 pe 17 inci cu amestecul de unt rezervat. Lucrând rapid pentru a nu usca filoul, glisați ușor 2 foi pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Stropiți cu o lingură de amestec de unt. Repetați până când aveți 6 straturi de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Întindeți jumătate din amestecul de spanac uniform peste filo. Acoperiți spanacul cu încă 2 foi de filo și stropiți cu o lingură de amestec de unt. Repetați până când aveți 4 straturi de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți amestecul de spanac rămas uniform peste filo. Acoperiți spanacul cu încă 2 foi de filo și stropiți cu o lingură de amestec de unt. Repetați până când aveți 5 straturi de phyllo. Periați uniform întreaga suprafață a stratului superior cu amestecul de unt rămas. Împingeți ușor marginile în jos pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți timp de 15 minute. Verificați banitsa: dacă partea superioară este deja maro aurie, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Continuați să coaceți, verificând ocazional pentru a vă asigura că banitsa nu este prea maro, până când este pufoasă, fulgioasă și maro aurie, cu aproximativ 15 până la 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți foaia de copt pe o grătar și răciți ușor înainte de tăiere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista