Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar

Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile picante de pui glazurate cu caise la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 30. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Picant Asiatice La Grătar Aripi De Pui, Aripi De Pui La Grătar La Cuptor Picant, și Aripi De Pui Sriracha Glazurate Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați gemul de caise, usturoiul tocat, ardeiul roșu zdrobit, muștarul Dijon și sarea kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Muștar DijonMuștar Dijon
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Gem De CaiseGem De Caise
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați aripi de pui; aruncați pentru a acoperi. La frigider timp de 30 de minute sau până la 4 ore. Tapetați 2 foi de copt cu folie; coaceți aripile de pui timp de 25-30 de minute, rotind o dată, până se rumenesc și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista