Aripi de Buzzard la grătar este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 323 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, apă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Aripi Calde La Grătar, Aripi Prăjite La Grătar, și Aripi Picante La Grătar pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.