Ardei umpluți cu cartofi noi, feta și Pesto
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 258 calorii. Dacă $2.08 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ardeii umpluți cu cartofi noi, Feta și Pesto ar putea fi un minunat fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână brânză feta, ulei de măsline, ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Pesto de măsline verzi cu crustă umplută cu Feta, ardei roșii prăjiți și burniță balsamică, Ardei Umpluți Cu Feta, și Cuscus și ardei umpluți cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / marcaj gaz
Aduceți o tigaie cu apă sărată la fiert, adăugați cartofii noi și fierbeți timp de 8-12 minute, până se înmoaie.
Se scurge și se răcește ușor.
Înjumătățiți ardeii pe lungime și îndepărtați semințele și miezul.
Ungeți exteriorul cu ulei de măsline, apoi așezați-l pe o tavă tapetată cu pergament de copt.
Înjumătățiți sau sferturiți cartofii noi și puneți-i într-un castron.
Tăiați feta în cuburi de 1cm și adăugați la cartofi. Aruncați ambele cu pesto până când sunt bine combinate.
Puneți umplutura în ardeii înjumătățiți și coaceți timp de 40-45 de minute până se rumenesc deasupra.