Aragaz lent Carne de vită italiană pentru sandvișuri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați carnea de vită italiană Slow Cooker pentru sandvișuri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.83 pe portie. Acest curs principal are 427 calorii, 62g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Un amestec de apă, busuioc, amestec de salate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită, Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită, și Aragaz Lent Sandvișuri Italiene De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa cu sare, piper negru măcinat, oregano, busuioc, sare de ceapă, pătrunjel, praf de usturoi, frunze de dafin și amestec de pansament pentru salată într-o cratiță. Se amestecă bine și se aduce la fierbere.
Puneți friptura în aragazul lent și turnați amestecul de salată peste carne.
Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 10 până la 12 ore sau la mare timp de 4 până la 5 ore. Când ați terminat, îndepărtați frunza de dafin și tocați carnea cu o furculiță.