Aperitiv De Vin De Afine
Cranberry-vin aperitiv este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Campari-aperitiv rozmarin, Vin De Afine Galette, și Sos De Afine Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Sortați afinele și aruncați fructele moi sau decăzute. Clătiți fructele de pădure și puneți - le într-un borcan de sticlă de 2 până la 3 litri, crock sau bol.
Adăugați coaja, zahărul și vinul; se amestecă bine.
Acoperiți și răciți cel puțin 1 săptămână sau până la o lună; se amestecă de mai multe ori.
Se toarnă aperitivul printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau se întoarce în borcan.
Se servește rece. Rezervați amestecul de coajă de afine - portocală pentru a îmbrăca brioșele și clătitele.