Anghinare Umplute Italiene

Anghinare Umplute Italiene
Anghinare umplute Italian este o rețetă mediteraneană, care servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, sare, pătrunjel și piper. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Anghinare Umplute Italiene, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 1 in. din vârfuri. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu suc de lămâie. Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Răsturnați anghinarea pentru a se scurge; lăsați să stea 10 minute. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunile centrale fuzzy de anghinare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, usturoiul, condimentul Italian, coaja de lămâie, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați ulei de măsline; se amestecă bine. Întindeți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când umplutura se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista