Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară

Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară
Rețeta anghinare prăjită pentru bebeluși cu Salsa de primăvară ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 15 minute. O porție conține 704 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, usturoi, migdale albite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Prăjită, Anghinare Prăjită, și Anghinare Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți frunzele de anghinare până la stratul galben-verde. Tăiați vârfurile verzi ale frunzelor rămase și suprafața fibroasă din tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se toarnă 1/4 cană de ulei într-o tigaie mică cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Adăugați anghinare, ierburi, 4 lingurițe. zest și 1/2 linguriță. sare; întoarceți-vă pentru a acoperi anghinarea. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți anghinare până se înmoaie când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Descoperiți tigaia și puneți cuptorul la fiert. Se fierbe anghinare, întorcându-se în fiecare minut sau cam așa ceva, până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați anghinare pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Se toarnă orice ulei din tigaie într-o cană de măsurare și se adaugă suficient ulei suplimentar la 1/2 cană egală; apoi se toarnă într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Încălziți uleiul de anghinare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Subţire-Subţire-
2
Adăugați fasole fava și gătiți, amestecând des, până când favas sunt încălzite, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
3
Adăugați fulgi de chile, usturoi și coaja de lămâie rămasă și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se toarnă într-un castron și se aruncă ușor cu suc de lămâie, migdale, mărar și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ulei suplimentar pentru a slăbi dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Tăiați câteva anghinare în jumătate și împărțiți, cu anghinare întregi, între 4 farfurii (sau aranjați pe un platou). Lingurați salsa peste și în jurul anghinarelor și împrăștiați măsline ici și colo. Folosind un cojitor de legume, radeți cu generozitate bucle largi de parmezan peste fiecare farfurie. Se acoperă cu salată de miner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
* Pentru a coaja favas, shuck 1 lb. păstăi întregi. Blanch fasole 2 minute în apă clocotită, dunk în apă rece, și pop din piei (piei fantă cu un cuțit sau unghia); ar trebui să aveți aproximativ 1 ceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Răsucire rapidă: folosiți fructe proaspete de kiwi (da, kiwi!) în loc de anghinare. Curățați, feliați, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și presărați sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Sari peste salsa. Se acoperă cu salată de miner (sau un alt verde blând, fraged, cum ar fi mche), parmezan ras și nuci de macadamia tocate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista