Anghinare pentru bebeluși sotate cu lămâie și usturoi

Anghinare pentru bebeluși sotate cu lămâie și usturoi
Anghinare pentru bebeluși sotate cu lămâie și usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cele mai mici anghinare pentru bebeluși, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Saut anghinare pentru bebeluși cu usturoi și lămâie, Pur Și Simplu Sotate Anghinare Pentru Copii Cu Lămâie Și Usturoi, și Anghinare La Grătar Cu Lămâie Și Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie într-un bol mare cu apă. Lucrând cu o anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare întunecate și tăiați 1/2 inch de pe partea de sus. Înjumătățiți fiecare anghinare, apoi aruncați-le în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți anghinarea și albiți-le în apa clocotită până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se scurge bine.
5
Între timp, topiți 1 linguriță de unt în ulei într-o tigaie mare nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați anghinarea, condimentați cu sare și piper și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de unt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista