Anghinare pentru bebeluși sotate cu lămâie și usturoi

Anghinare pentru bebeluși sotate cu lămâie și usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cele mai mici anghinare pentru bebeluși, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Saut anghinare pentru bebeluși cu usturoi și lămâie, Pur Și Simplu Sotate Anghinare Pentru Copii Cu Lămâie Și Usturoi, și Anghinare La Grătar Cu Lămâie Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie într-un bol mare cu apă. Lucrând cu o anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare întunecate și tăiați 1/2 inch de pe partea de sus. Înjumătățiți fiecare anghinare, apoi aruncați-le în apa cu lămâie.
Scurgeți anghinarea și albiți-le în apa clocotită până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 3 minute.
Între timp, topiți 1 linguriță de unt în ulei într-o tigaie mare nereactivă.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare timp de 10 secunde.
Adăugați anghinarea, condimentați cu sare și piper și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de unt și se servește.