Anghinare Fierbinte Parmezan Dip
Hot anghinare parmezan Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 196 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți parmezan, cremă de brânză, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Se amestecă 1 1/2 căni parmezan, cremă de brânză, inimi de anghinare, maioneză, sare și piper împreună într-un mixer de suport; se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Presărați 1 lingură de parmezan peste partea superioară a amestecului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 25 de minute.