Anghinare, Chanterelle, și Cipollini saut CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, piper, ceapă cipollini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare si mazare saut 4, Sote De Pui Cu Anghinare, și Steak Cu Anghinare Si Ardei Cires Saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și 2 linguri de suc. Lucrând cu o anghinare la un moment dat, îndoiți frunzele verzi exterioare de anghinare, rupând la bază, până când ajungeți la frunze verzi deschise. Tăiați aproximativ 1/4 inch din partea de sus a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Tăiați tulpina de anghinare la 1/4 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Tăiați anghinarea în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Puneți jumătățile de anghinare în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de unt și ulei în tigaie, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați șalotă, ciuperci și usturoi; saut 1 1/2 minute sau până când șalota este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
10
Adăugați ceapa și vinul; gatiti 3 minute sau pana cand vinul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Scurgeți anghinare. Se amestecă anghinarea și mazărea în amestecul de ceapă; gatiti 3 minute sau pana cand anghinarea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt