Anghinare și brânză de capră-pui umplut

Anghinare și brânză de capră-pui umplut
Anghinare și brânză de capră-umplute de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,74 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de inimi de anghinare, verdeață pentru copii, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Umplut Cu Anghinare Și Brânză De Capră, Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, și Anghinare, brânză de capră și Pizza de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Feliați fiecare sân pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul plat.
3
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
4
Presărați puiul cu sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
5
Împărțiți amestecul de anghinare în 4 porții egale; lingurați fiecare porție în jos în centrul fiecărei jumătăți de sân, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt. Îndoiți părțile peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Așezați o foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe o suprafață de lucru cu 1 latură lungă atârnată peste marginea tejghelei de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Așezați o jumătate de sân umplut, cu cusătura în jos, la capătul cel mai îndepărtat de dvs.; rotiți strâns puiul spre dvs., modă cu jeleu. Răsuciți capetele în direcții opuse pentru a forma un cilindru. Legați folia de plastic în noduri strânse de pui la fiecare capăt. Tăiați excesul de folie aproape de noduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Așezați o a doua foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe suprafața de lucru; așezați puiul rulat pe folie și repetați procedura. Repetați cu jumătățile de sân rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați pui. Simmer 15 minute (nu fierbe), întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scoateți din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de a desface și tăia în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Combinați verdeața, sucul, uleiul de măsline și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VerziiVerzii
PiperPiper
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista