Anghinare și Bacon cartofi coace

Anghinare și Bacon cartofi coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți cartofi de anghinare și slănină. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Anghinare Coace, Bacon Cartofi Coace, și Cartofi Bacon Brânză Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina din tigaie; se scurge pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, combinați slănina gătită, cartofii și 1 cană de brânză; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți jumătate din amestecul de cartofi în vasul de copt pulverizat. Se acoperă cu anghinare și amestecul de cartofi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
În același castron mare, bateți ouăle, laptele, amestecul de usturoi-piper și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă. Se acoperă cu folie; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți acoperit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Descoperiți vasul de copt; aranjați feliile de roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți descoperit încă 15 până la 20 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista