Andive Belgiene Învelite În Șuncă Cu Brânză / Lof Met Ham En Kaas

Andive belgiene învelite în șuncă cu brânză / Lof met Ham En Kaas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1289 calorii. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați andive belgiene, suc de lămâie, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire din partea inferioară a andivei, cu un cuțit mic îndepărtați miezul amar al andivei.
Tăiați capetele mari în jumătate și nu uitați să îndepărtați miezul.Gatiti andivele in apa sarata si sucul de lamaie timp de 20 pana la 30 de minute sau pana sunt fierte.
Scurgeți-le și puneți-le într-o strecurătoare.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Când este suficient de rece pentru a manipula, înfășurați fiecare andivă într-o felie de șuncă, de asemenea frunzele libere, puneți-le într-un vas rezistent la cuptor uns, adăugați nucșoară rasă, presărați brânza deasupra și adăugați câteva pete de unt.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.