Ananas-Picante Stir - Fried Carne de porc și varză

Ananas-Picante Stir - Fried Carne de porc și varză este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 313 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 722 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de amidon de porumb, sos picant, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Încercați Carne De Porc Picantă Prăjită Cu Varză, Carne de porc în stil hawaian, cu varză prăjită, și Se amestecă carnea de porc prăjită și varza cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sosul picant, oțetul, rădăcina de ghimbir, sucul de ananas și amidonul de porumb într-un bol mediu.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și amestecați până se rumenesc bine.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Se adaugă varza și se amestecă până se înmoaie.
Adăugați apa și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Scoateți varza din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați amestecul de sos picant în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa. Se amestecă bucățile de ananas. Întoarceți carnea de porc în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotit.
Serviți amestecul de porc peste varză.