Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Halibutul din Alaska Caprese ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, fileuri de halibut, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Lasagna De Halibut Din Alaska, Tacos De Halibut Din Alaska, și Halibut De Citrice Din Alaska.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați un suport pentru cuptor la aproximativ 5 inci de sursa de căldură. Pregătiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aranjați halibutul pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute. Întoarceți fileurile, condimentați cu sare și piper negru și continuați să gătiți până când carnea este opacă, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Acoperiți fiecare file cu o felie de brânză mozzarella, o frunză de busuioc și, respectiv, o felie de roșii; repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Puneți halibutul la cuptor și coaceți până când brânza începe să se topească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți oțetul balsamic și uleiul de măsline împreună într-un castron; curând peste porții de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.