Aboneaza-te
Aboneaza-te ar putea fi doar garnitura pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 192 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Umpleți garniturile de cupcake aproximativ două treimi cu aluat.
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul cupcake-ului iese curată, cu câteva firimituri agățate de ea. Răciți cupcakes-urile complet înainte frosting.To faceți Espresso să se înmoaie: într-un castron mic, bateți amaretto și pudra de espresso până când espresso se dizolvă. Set aside.To faceți sosul de zmeură: într-o cratiță mică, gătiți zmeura și agave la foc mediu până când zmeura se ofilește.
Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 5 minute până când amestecul devine o consistență turnabilă.
Se ia de pe foc și se amestecă în vanilie, suc de lămâie, scorțișoară și sare. Gustați și reglați dulceața adăugând mai multă agave, dacă este necesar.
Combinați pudra de espresso, amaretto, apa și vanilia într-un castron mic și amestecați sau rotiți vasul până când pulberea de espresso s-a dizolvat (aproximativ 1 minut). Folosind un mixer portabil sau stand, bateți scurtarea până la omogenizare. Cu mixerul la foc mic, adăugați zahăr pudră și bateți pentru a încorpora.
Adăugați câte 1 lingură de lichid espresso la un moment dat, după cum este necesar, până când atinge consistența dorită de îngheț și aroma de tiramisu. Bateți la înălțime încă 2 minute până se luminează și fluffy.To asamblați cupcakes-urile: folosind o lingură, tăiați o gaură mică din partea de sus a fiecărui cupcake (scoateți aproximativ 1 lingură de tort) și aruncați. În gaura cupcake-ului, stratificați aproximativ 1 linguriță de înmuiere Espresso, 1 lingură de sos de zmeură, 2 lingurițe de ciocolată măcinată și glazură prin conducte deasupra.
Se ornează cu o frunză de zmeură și mentă. Bucurați-vă!