5 gust de nămol de var garnisit cu roci nebune

5 gust de nămol de var garnisit cu roci nebune
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? 5 gust de nămol de var garnisit cu roci nebune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ulei de var, cristale de acid citric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Slime umplut Cupcakes cu mlaștină gunoi glazura { aka nucă de cocos var prajiturele}, Key Lime Pie Ice Cream – un gust de la tropice, și Mad Cheddar: Biscuiți De Mic Dejun Cu Piper Negru Cheddar.

Instrucțiuni

1
Pentru nămolul de var: puneți 3 căni de apă, laptele condensat îndulcit, zahărul brun, sarea și sucul de lămâie în blender sau robot de bucătărie și pulsați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați colorantul alimentar și pulsul de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
3
Se toarnă amestecul într-o strecurătoare peste un bol mare sau ulcior. Rezervați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru rocile nebune: praf puternic o foaie de copt cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Presărați 1 1/2 linguri de acid citric peste zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Acid CitricAcid Citric
6
Puneți zahărul granulat într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a umezi complet zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8
Așezați cratița la foc mediu. Pentru a evita cristalizarea, periați orice cristale de zahăr cu o perie de patiserie umedă sau dați-le un spritz ușor cu o sticlă de pulverizare. Se amestecă ușor amestecul până începe să fiarbă, apoi se oprește amestecarea. Coborâți focul la mediu, așezați un termometru cu bomboane în tigaie și lăsați amestecul de zahăr să ajungă până la 305 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți cratița de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească la 275 de grade F. Apoi adăugați bicarbonatul de sodiu, uleiul de var și colorantul alimentar verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Ulei De VarUlei De Var
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se amestecă până se încorporează.
11
Se toarnă amestecul peste foaia de copt pregătită și se presară cu acidul citric rămas. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Pentru asamblare: când amestecul Mad rocks este răcit complet, scoateți bucățile dure din tigaia pregătită și așezați-le pe o tăietură. Cu un ciocan, rupeți rocile nebune în bucăți mici. Umeziți marginea unui pahar împușcat cu șlamul de var și scufundați-vă în rocile nebune pentru a acoperi complet janta. Turnați încet nămolul de var în paharul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
ShotShot
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista