Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? 1-2-3 Jambalaya ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 284 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 308 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, condimente creole cajun, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați cârnați, creveți sau pui cu condimente Creole; aruncați pentru a acoperi. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cârnați, creveți sau pui, gătiți și amestecați până când creveții devin roz sau puiul nu mai este roz, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Într-o cratiță, pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. În plus, adăugați jumătate din roșii în preparatul de orez. După 12 minute de gătit, adăugați roșiile rămase, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute și pătrunjelul. Continuați să gătiți la scăzut, acoperit, până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cârnați, creveți sau pui la orez, amestecați până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Culoare delicată de aur PAL. Seducătoare, cu note florale (Flori de tei) și fructe (lămâie) deosebit de fine, pe un fundal care amintește de gemul de gutui. Intens și aromat pe gust, cu fructe delicate, subtile acidity.An aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.