Țară rubarbă Crostatan este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți unt, zahăr, rubarbă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă Și Zmeură Crostata, Crostata De Rubarbă De Căpșuni, și Rubarbă și zmeură Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă umplută cu o crustă (nu tăiați sau crusta de flaut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Într-un castron mediu, amestecați 1 cană de zahăr, 3 linguri de făină și coaja de portocală. Se amestecă ouăle și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați rubarba; aruncați ușor. Puneți lingura în placa de plăcintă căptușită cu crustă. Îndoiți marginile crustei peste umplutură, ciufulind decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping până se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară peste umplutură.
7
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când crusta devine maro auriu deschis. Se răcește cu 3 ore înainte de servire. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat