Șuncă glazurată cu muștar și melasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca glazurată cu muștar și melasă. Această rețetă servește 8 și costă 4,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1887 calorii. Dacă aveți muștar dijon, gata de gătit, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până gata de utilizare piecrust ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste glazurate cu melasă și muștar, Melasă, muștar și rom fripturi de porc glazurate cu unt de mere sărat și frunze de salvie prăjite, și Cotlet De Porc Cu Melasă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.tăiați coaja de șuncă pentru a expune un strat gros de grăsime dedesubt. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie grăsimea într-un model de diamant, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt. Apăsați 1 cățel în centrul fiecărui diamant.
Așezați șunca într-o tigaie mare și turnați în 2 căni de apă. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 18 minute pe kilogram (2 ore 25 minute pentru un 8-lb. șuncă).
Combinați melasa, muștarul, sucul de lămâie și untul într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mare până când untul s-a topit și amestecul este amestecat.
Scoateți șunca din cuptor și periați șunca întreagă cu aproximativ 1/4 de glazură. Întoarceți șunca la cuptor și continuați coacerea, neacoperită, până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a șuncii citește 71°, aproximativ 45 de minute.
Periați cu glazura rămasă la fiecare 15 până la 20 de minute de coacere.
Transferați șunca pe o suprafață de lucru și acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute înainte de a tăia subțire.