Șuncă glazurată cu miere și secară

Șuncă glazurată cu miere și secară
Sunca glazurată cu miere și secară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 757 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, melasă aromată, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1 1/2 căni de whisky de secară (bourbon sau alt whisky va face, de asemenea), 3/4 cană de miere, 1/4 cană de melasă cu aromă ușoară (ușoară), 1 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobiți și 1/2 lingurițe de piper negru măcinat grosier într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
WhiskyWhisky
MelasăMelasă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Setați o șuncă afumată afumată de 12-14 kilograme (pielea îndepărtată dacă este necesar) pe un raft într-o tigaie mare de prăjire și turnați în 2 căni de apă. Scor de grăsime într-un model crosshatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OsOs
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Ungeți șunca cu amestec de whisky de secară și prăjiți-o, ungând la fiecare 20 de minute cu sucuri de tigaie și tentând cu folie dacă se rumenesc prea repede, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 135 de ore 1 1/2–2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Hot & Tangy = Sirop De Arțar + Oțet De Mere + Muștar Fierbinte Preparat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
2
Spirit De Sărbătoare = Marmeladă De Portocale + Rom + Cuișoare Măcinate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
ROMROM
3
Dulce Și Condimentat = Gem De Caise + Suc De Portocale + Semințe De Fenicul Zdrobite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gem De CaiseGem De Caise
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista