Șuncă cu usturoi și portocaliu
Sunca cu usturoi si portocala este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 18 porții. Acest hor d ' oeuvre are 934 calorii, 82G de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, oregano, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Tăiați fante de 4 până la 5 (Adâncime de 1 inch) deasupra șuncii.
Se presară uniform cu sare.
Se amestecă împreună usturoiul și următoarele 4 ingrediente.
Se toarnă amestecul uniform peste șuncă, frecând amestecul în fante. Acoperiți și răciți 8 ore.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 7 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 18
Lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Friptură de porc cu citrice și usturoi: înlocuiți 1 (6 kilograme) friptură de umăr de porc cu OS (Boston butt) pentru șuncă proaspătă. Reduceți usturoiul la 3 linguri. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Procedați conform instrucțiunilor, coaceți timp de 4 1/2 ore sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până când termometrul ajunge la 18
Face 6 până la 8 porții. Prep: 15 min.; Chill: 8 ore.;