Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar
Șunca clasică coaptă cu glazură de arțar-muștar este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 816 calorii, 69G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, muștar dijon, jumătate de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curățați turtă dulce clasică cu glazură de arțar, Șuncă Cola cu glazură de arțar și muștar, și Somon Planked cu glazură de arțar-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați pielea dură, asemănătoare pielii, din șuncă (dacă o are; unele șuncă nu o vor face) și marcați grăsimea într-un model încrucișat. Puneți șuncă peste tot cu cuișoare, puneți-o într-o tigaie mare de prăjire și cort liber cu folie.
Coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți (fără a atinge osul) înregistrează 135, aproximativ 20 de minute pe lb. sau 2 până la 2 1/2 ore în total, ungand ocazional cu orice sucuri acumulate.
În timp ce șunca se coace, faceți glazura: într-un castron mediu, combinați zahărul brun, siropul de arțar și muștarul.
Bateți până se omogenizează. Când șunca mai are aproximativ 40 de minute de copt (temperatura internă va fi de 120 până la 125), periați generos pe toate părțile cu glazură. Continuați să coaceți până când șunca ajunge la 135 și glazura este bine rumenită.