Șuncă afumată la cuptor cu Mango

Sunca afumata la cuptor cu Mango este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1133 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, ceapă, nectar de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Jake 's Keawe-jumătăți de pui afumate servite cu salsa Jake' s Smoked Pineapple-Mango, Quesadillas de curcan afumat și Mango, și Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Tăiați orice coajă dură și grăsime din șuncă, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch.
Transferați șunca în tigaia de prăjire. Împrăștiați ceapa și mango în jurul tigaiei și turnați nectar peste șuncă. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți 2 ore.
Îndepărtați folia, creșteți temperatura cuptorului la 400 F și continuați să coaceți, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, până când șunca este ușor rumenită și mango și ceapa sunt foarte fragede, 30 până la 45 de minute suplimentare.
Transferați șunca pe placa de sculptură. Folosind lingura cu fante, transferați mango și ceapă într-un castron mediu și păstrați-le la cald.
Transferați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și puneți-le la foc moderat. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se îngroașă ușor și se reduce, aproximativ 5 minute.
Feliați șunca și aranjați pe platou.
Se ornează cu mango și ceapă și se servește, însoțit de sucuri de tigaie.