Șuncă și pierogii
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Șuncă și pierogii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 338 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Dacă aveți unt, ciuperci, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pierogii, Pan Pierogies, și Pierogii De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu; pulverizați cu spray de gătit.
Aranjați pierogii pe tigaia pregătită; pulverizați pierogii cu spray de gătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 9 până la 10 minute; răsturnați pierogii și continuați să coaceți până când sunt ușor aurii, încă 9 până la 10 minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați șunca, ciupercile, ceapa verde și usturoiul în untul topit până când șunca și ciupercile se rumenesc ușor, 5 până la 10 minute. Amestecați pierogii în amestecul de șuncă; gătiți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 5 minute.
Amestecați supa de ciuperci, smântâna și laptele împreună într-un bol; condimentează cu sare, piper și praf de usturoi.
Se toarnă amestecul de supă peste amestecul de șuncă-pierogie. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, 5-10 minute.