Șuncă și ananas Pizza submarine
Reteta sunca si ananas Pizza Subs ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 334 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele necesită ananas, slănină Canadiană, sos marinara cu sodiu inferior și brânză mozzarella parțial degresată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Pizza Fierbinte Submarine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Rulați aluatul pe o frânghie de 24 inci; tăiați aluatul în frânghii de 2 (12 inci).
Așezați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Tăiați pâinea în bucăți de 4 (6 inci lungime); împărțiți fiecare bucată în cruce.
Preîncălziți broilerul la mare.
Deschideți fiecare porție de pâine plat.
Întindeți 2 linguri de sos peste fiecare porție de pâine; împărțiți slănina Canadiană uniform între porții.
Presărați slănină cu brânză; deasupra cu ananas. Se fierbe 3 minute sau până devine auriu.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți. Îndoiți jumătatea superioară a pâinii peste amestecul de brânză.