Șerbetul cremos de tei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, concentrat de limeade, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Șerbet cremos de tei (sau portocaliu dacă preferați!), Șerbet De Tei, și Șerbet De Tei.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă zahărul, varul și sarea până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Mandarine și Fistic Tocat, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase.
3
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți la frigider amestecul rămas până când este gata de congelare. Când șerbetul este înghețat, transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 2-4 ore înainte de servire.