Învelișurile de varză de porc cu crustă de zahăr sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 236 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de varză napa, bucăți de ceapă verde, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Învelișuri De Varză De Porc Cu Crustă De Zahăr, Varza De Porc Și Orez Se Înfășoară Cu Tăiței De Celofan, și Împachetări Cu Varză.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine; frecați amestecul de condimente uniform pe toate părțile de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați. Marinați la frigider timp de 1 oră, rotind la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea de porc din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 12
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea de porc din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 2 inci și tăiați cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 1 lingură de canola și 1 lingură de ulei de susan în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați jumătate de carne de porc mărunțită în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc și marginile sunt crocante, amestecând ocazional. Repetați procedura cu uleiurile rămase și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Așezați 1 frunză de varză pe fiecare dintre cele 8 farfurii; împărțiți carnea de porc uniform între frunze. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de castraveți și 2 linguri de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
Rețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Stropiți 1 linguriță hoisin peste fiecare porție; completați fiecare cu 1/2 linguriță sambal oelek.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate