Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross

Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross
Înghețata portocalie arsă a lui Bill Gross necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un desert care servește 5. O porție conține 1053 calorii, 6g de proteine, și 68G de grăsime. Un amestec de smântână grea, portocale buric, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross, Înghețată de portocale arse (adaptată din cartea de bucate Gourmet), și Portocaliu Ars Texan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, pregătiți portocalele: poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 1/2 cană de zahăr pe o farfurie. Frecați untul peste portocale, apoi rulați-le în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se toarnă zahărul neutilizat din farfurie într-o tigaie pătrată de 8 inci și se agită pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați portocalele în tigaie și coaceți, mișcându-le o dată pentru a rupe orice zahăr nemopit, până când încep să se coloreze și o parte din zahărul din tigaie începe să se topească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia din cuptor (lăsând cuptorul pornit) și, folosind clești și un cuțit ascuțit, sfărâmați cu grijă portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați sferturile, cu pielea în sus, în tigaia de copt și coaceți până când coaja este maro închis, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați sferturile portocalii să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Scoateți coaja din 4 sferturi rumenite, aruncând pulpa. Lăsați celelalte 4 sferturi intacte.
9
Combinați coaja de portocală, cele 4 sferturi intacte, zahărul din tigaie și restul de 2 căni de zahăr într-un robot de bucătărie și piureul. Se strecoară piureul într-un recipient, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți piureul de portocale într-o cratiță la foc mediu-mic și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De PortocalePiure De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
În timp ce piureul de portocale se încălzește, bateți smântâna, jumătate și jumătate, semințele de vanilie și gălbenușurile de ou împreună într-un castron mare. Apoi, amestecând constant, adăugați încet piureul de portocale fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De PortocalePiure De Portocale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider până când este rece, 3 până la 4 ore.
4
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Transferați înghețata într-un recipient, acoperiți și păstrați-o în congelator până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1
• Nu aruncați acele boabe de vanilie răzuite!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2
Puneți-le într-un borcan mare, adăugați 4 până la 6 căni de zahăr granulat, acoperiți borcanul și lăsați-l să stea 3 săptămâni pentru a crea zahăr vanilat. Pe măsură ce folosiți zahărul, continuați să adăugați mai mult în borcan. Fasolea se va păstra la nesfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Rețetă din zece: toate alimentele pe care le iubim, zece rețete pentru fiecare de Sheila Lukins (Editura Workman, 2008).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista