Înghețată Ricotta cu miere și migdale
Ricottan înghețată cu miere și migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2754 calorii, 81G de proteine, și 153G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți migdale, miere, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Nectarine la grătar cu frișcă ricotta miere-portocalie și migdale prăjite, Miere-Lavandă Ricottan Înghețată, și Crostata mixtă de fructe de pădure cu cremă de Ricotta cu miere de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți migdalele la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți-le într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Lasă să se răcească complet.
Puneți un castron mare de metal în congelator.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei până când abia începe să se înmoaie, dar încă înghețată. Într-un robot de bucătărie, curățați ricotta și mierea până se omogenizează.
Scoateți vasul din congelator și puneți înghețata în el. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ricotta.
Transferați amestecul de înghețată într-o tigaie superficială din oțel inoxidabil și apoi returnați-l la congelator, acoperit, până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 60 de minute.
Serviți înghețata acoperită cu migdalele prăjite.