Înghețată De Fistic Cu Petale De Trandafir

Înghețată De Fistic Cu Petale De Trandafir
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Înghețata de fistic cu petale de trandafir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 424 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, cremă jumătate și jumătate, apă de trandafir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Încercați Gulkand (gem de petale de trandafir) înghețată, Gatiti cartea: inghetata cu petale de trandafir, și Miere De Petale De Trandafir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți petalele de trandafir în apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați 2/3 cană de petale de trandafir într-o cratiță cu smântâna grea, jumătate și jumătate smântână și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se pune la foc mediu și se aduce amestecul la foc mic, amestecând constant.
4
Scoateți din căldură și lăsați crema și petalele de trandafir să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute. Dacă preferați, întindeți petalele de trandafir folosite. Puneți restul de 1/3 cană de petale de trandafir nefierte deoparte pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți nucile de fistic pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor și parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Pregătiți o baie de apă cu gheață pentru răcirea rapidă a amestecului de înghețată: puneți un castron mare în chiuvetă și umpleți cu cuburi de gheață și suficientă apă pentru a lăsa cuburile să înceapă să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Așezați o strecurătoare peste un bol de 2 litri și puneți-l în baia de gheață. Pregătiți baia de apă cu gheață și bolul în timp ce faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un bol de amestecare și bateți gălbenușurile și zahărul până când sunt groase și galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Așezați cratița cu crema parfumată de trandafir înapoi la foc mediu-mic și aduceți aproape la foc mic, amestecând constant. Turnați treptat aproximativ o ceașcă de cremă de trandafir fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant. Repetați cu crema fierbinte rămasă. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este neted, îngroșat și acoperă spatele unei linguri, încă aproximativ 5 minute. Când amestecul este doar îngroșat, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Turnați crema fierbinte prin strecurătoare în vasul răcit din Baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se amestecă amestecul de înghețată timp de aproximativ 2 minute pentru a preveni aglomerarea și se amestecă în apa de trandafir. Începeți cu 1 linguriță de aromă și adăugați mai mult după gust, până la 2 sau mai multe linguri. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
14
Așezați o foaie de folie de plastic pe suprafața amestecului de înghețată, stoarcând orice buzunare de aer. Se răcește amestecul de înghețată timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Așezați amestecul de înghețată răcit într-un congelator pentru înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este înghețată moale, scoateți-o într-un recipient acoperit și amestecați petalele de trandafir rămase și fisticul pentru a le combina. Congelați, acoperiți, timp de câteva ore pentru a se întări înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista