Îngheț De Var Mentolat

Îngheț De Var Mentolat
Înghețarea varului mentolat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lime, gelatină cu aromă de lime marca jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Îngheț De Var Mentolat, Îngheț De Zmeură-Var, și Var Philly Congela pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Liniați tigaia rotundă de 9 inci cu folie de plastic, cu capetele care se extind peste partea tigaiei. Bateți brânza Neufchatel și 1/4 cană de zahăr cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați amestecul de gelatină uscată, coaja și sucul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Bateți biciul rece și menta; se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă firimiturile de covrig, zahărul rămas și untul; se presară peste amestecul de budincă. Acoperiți desertul cu capete de folie de plastic; utilizați pentru a apăsa ușor amestecul de firimituri în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Congelați 3 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfuria de servire; îndepărtați tigaia și folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei 15 min. pentru a înmuia ușor înainte de tăiere pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista