Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 176 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de salată bibb, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Crab, Salată picantă de crab și Avocado, și Crabul Mornay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați carne de crab și următoarele 4 ingrediente la pansament, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
3
Scurgeți amestecul de carne de crab, rezervând 1/4 cană de pansament. Se amestecă amestecul în frunze de salată și se servește cu pansament rezervat.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.