Țelina fiartă cu parmezan Polentan este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă cu gătit rapid, bulion de pui, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert, Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, și Rădăcină De Țelină Fiartă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți slănina, scurgeți-o pe un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Îndepărtați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, apoi adăugați 1 lingură de unt, inimile de țelină, piper și 1/4 linguriță de sare. Gatiti 2 minute, aruncand pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelină
Unt
Piper
Sare
4
Adăugați bulionul de pui, acoperiți și fierbeți până când țelina este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
țelină
5
Se ia de pe foc. Tăiați mărunt pătrunjelul, cățelul de usturoi și oregano, adăugați la țelină și aruncați bine. Între timp, aduceți 4 căni de apă la fierbere. Bateți încet în mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pătrunjel
Mamaliga
țelină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați sarea rămasă și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și untul rămas și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Sare
7
Împărțiți mămăliga În 4 boluri și acoperiți fiecare cu niște țelină și slănină. Lingurați lichidul de gătit deasupra și presărați parmezanul rămas.