Țelină Umplută Cu Crab

Țelină Umplută Cu Crab
Țelina umplută cu Crab ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Această garnitură are 94 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână țelină, suc de lămâie, imitație de carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Remoulade de Crab și țelină, Crabul și rădăcina de țelină R, și Salată de Crab și mazăre în coaste de țelină.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Tăiați o gaură mică în colțul pungii; amestec de țevi în bețișoare de țelină. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista